ΤΟ  ΑΚΟΥΝΕ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΤΟ  ΑΚΟΥΝΕ  ΟΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!

ΜΟΝΟ  ΠΟΥ  ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΧΟΥΝ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΑΚΟΗΣ

Αρχική Σελίδα

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΧΟΥΝ  ΒΟΥΛΩΣΕΙ  ΤΑ  ΑΥΤΙΑ  ΤΟΥΣ

(΄Άραγε με σωρο--δολλάρια ;)

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν πάει να αποκαλούν όλες οι Χώρες του Κόσμου σαν σκέτο Ματσεντόνια το προς Βορράν μας μόρφωμα, το πόσο μετρά η βιωσιμότητά του και η υπόστασή του σαν Κράτος, από εμάς εξαρτάται και οι ακατονόμαστοι που μας κυβερνούν του την δίνουν, με κατασκευασμένες, αντισυνταγματικές και δήθεν νόμιμες διαδικασίες.

Στον ΟΗΕ το κρατίδιο είναι καταχωρημένο "Χωρίς Όνομα", στην ουσία το Fyrom χρησιμοποιείται σαν παρατσούκλι και χάριν ευκολίας.

Προς επιβεβαίωση τούτου, εάν διαβάσετε την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, οι δύο συμβαλλόμενοι είναι οι ακόλουθοι: 1) Η Ελληνική Δημοκρατία και 2) Η δευτέρα των συμβαλλομένων.
Δηλαδή το δεύτερο Κράτος δεν έχει ούτε καν το όνομα Fyrom, αλλά αναφέρεται ως "η Δευτέρα των συμβαλλομένων", προκειμένου να γίνει δεκτό το έγγραφο στον ΟΗΕ.

Σε αυτό λοιπόν το Ανώνυμο Κρατίδιο, οι ακατονόμαστοι κυβερνώντες και οι υποκόμοι τους, αφαιρούν από το Έθνος μας και την Πατρίδα μας κειμήλια και αξίες χιλιετηρίδων και του τα χαρίζουν, Όνομα, Ιστορία, Εθνικότητα και Γλώσσα.

Δίνουν σε ένα συνονθύλευμα Βουλγάρων, Σλαύων, Αλβανών και Ρομά, οντότητα, για να ζητήσουν στο μέλλον και τα ρέστα, δηλαδή τα Εδάφη μας, αν και από τώρα, με την συμφωνία, του δίνουν πρόσβαση στο Αιγαίο και δικαίωμα εκμετάλλευσης της Ελληνικής ΑΟΖ, λές και είναι ιδιοκτησία τους η Ελλάδα και χαρίζουν τα χωράφια του πατέρα τους.

Φυσικά οι Σκοπιανοί, οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί γονείς του κρατιδίου, όπως και οι πάσης φύσεως ανά τον Κόσμον κομπλεξικοί, διεθνιστές και ανθέλληνες πανηγυρίζουν. Όλοι γνωρίζουν πως το "Βόρεια" θα ξεχαστεί σε χρόνο ρεκόρ και θα μείνει το σκέτο "Ματσεντόνια".

Το ότι βιάζονται για να τους βάλουν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ είναι παραπλανητικές και φτηνές δικαιολογίες. Ας τους βάλουν με οτιδήποτε άλλο όνομα θέλουν, καλοδεχούμενοι.

Αλλά όχι !! Θέλουν το Μακεδονία, να υπάρχει είτε μόνο του είτε σαν συνθετικό, που δείχνει ότι υπάρχουν άλλες περεταίρω βλέψεις για την Ελληνική Χερσόνησο του Αίμου.

Με ευγενή συλλαλητήρια αόπλων ανδρών, γυναικοπαίδων και γερόντων, που τα διαλύουν οι επίορκοι κυβερνώντες εύκολα με Προβοκάτορες, Πραιτωριανούς και επιβλαβή Χημικά και γκλόπς δεν προστατεύεται η Πατρίδα μας και το Έθνος μας.

Το ακούει ο θεματοφύλαξ της Δημοκρατίας και του Συντάγματός μας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας?

Γιατί δεν παραιτείται για να πάμε σε Εκλογές? Αν δεν το κάνει άμεσα, έχει σοβαρότατες ευθύνες απέναντι στην Πατρίδα και την Ιστορία της και η Ιστορία είναι σκληρή. Αν το κάνει θα τον ευγνωμονούν τα εκατομμύρια των ανά τον Κόσμον Ελλήνων.

Το ακούν οι "δήθεν" διαφωνούντες αντιπολιτευόμενοι βουλευτές? Το Σύνταγμα της Ελλάδος (Άρθρο 53) ορίζει πως "Δεν υφίσταται Βουλή με ολιγωτέρους των 200 Βουλευτών".

Γιατί δεν παραιτούνται όλοι και οι επιλαχόντες αυτών? Πρώτη φυσικά η Ν.Δ. πρέπει να το κάνει με τους 78 βουλευτές της για να ακολουθήσουν και οι άλλοι, που δεν φθάνουν από μόνοι τους. Εκατόν ένας (101) βουλευτές αν παραιτηθούν, διαλύεται η Βουλή και πάμε σε Εκλογές, όπου θα μιλήσει ο Λαός.

Το ακούει ο έτερος θεματοφύλαξ της Δημοκρατίας και του Συντάγματος ο Στρατός?

Ο Στρατός ενωμένος με τον Λαό μπορεί να προλάβει την Συνταγματική εκτροπή που επιχειρείται και να απαιτήσει από την Κυβέρνηση να αναστείλει όλες τις δραστηριότητές της και να διενεργήσει Εκλογές ή Δημοψήφισμα άμεσα. Άκρως Δημοκρατικότερη κίνηση σε σχέση με αυτήν που έκανε ο Καλλέργης για το Σύνταγμα, το 1843 και τον έγραψε με χρυσά γράμματα η Ελληνική Ιστορία.

Το ακούτε Έλληνες ??? Το ακούτε Πατριώτες ???

Το ακούτε και εσείς, οι όποιοι αργυρώνητοι???