ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ? ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ?
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Αρχική Σελίδα

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ χαιρέτισε την «εξαιρετική πρόοδο» στην Ουκρανία και δήλωσε ότι το Λονδίνο είναι έτοιμο να στηρίξει «μια νέα κυβέρνηση» και να πιέσει προκειμένου να δοθεί στο Κίεβο οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Στον λογαριασμό του στο Twitter ο Χέιγκ έγραψε νωρίτερα ότι συνομίλησε «με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας (Φρανκ-Βάλτερ) Σταϊνμάγερ», και συμφώνησαν «να υποστηρίξουμε μια νέα κυβέρνηση και να πιέσουμε για (την εκταμίευση) οικονομικής βοήθειας ζωτικής σημασίας από το ΔΝΤ».

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/408309/oykrania-ikanopoiimeni-i-vretania-me-tin-katastasi-sto-kievo

Ο δικός μας ο Αντώνης Σαμαράς, που σαν Προεδρεύων της Ευρώπης έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλία εγγυητού της ειρηνικής διευθέτησης της κρίσεως, εξαφανίστηκε από το προσκήνιο, και μεταξύ μας, καλά έκανε. Θα τον έτρωγαν τα θηρία και θα ήταν μεγάλη και αμείλικτη η εκδίκηση κατά της Ελλάδος. Όπως εκδικήθηκαν τον Καραμανλή και την Ελλάδα, για την συμφωνία του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι Ουκρανοί έχουν μεσάνυχτα από εξωτερική πολιτική και εν γένει από πολιτική. Αρκετοί είναι ακόμη οι επηρεασμένοι από την δικτατορία της Σοβιετικής εποχής και ακολουθούν το δόγμα της σιωπής, όπως "Μη μιλάς δυνατά και ακούσει ο γείτονας αυτά που λέμε, δεν ξέρεις τίποτε, δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική, άλλαξε συζήτηση" και άλλα παρόμοια. Για αυτόν τον λόγο και όλα αυτά τα χρόνια, μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, μη έχοντας ορθή πολιτική κρίση, κυβερνώνται από μαφιόζους και διεφθαρμένους πολιτικούς.

Άλλοι πάλι Ουκρανοί νομίζουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι "Πανάκεια".

Το ίδιο βέβαια νομίζαμε και εμείς μέχρι που εξαθλιωθήκαμε παντελώς. Εμείς όμως οι Έλληνες πραγματικά δεν γνωρίζαμε, διότι δεν είχε υπάρξει κάποιο προηγούμενο γεγονός που να μας κάνει επιφυλακτικούς, αν και θα έπρεπε να έχουμε ψυλλιαστεί κάτι, ύστερα από την απάτη του Σημίτη με το Χρηματιστήριο.

Όμως οι Ουκρανοί, αν πριν από οποιανδήποτε ενέργεια, φρόντιζαν να ενημερωθούν, θα έβλεπαν τι συνέβη στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία. Όταν συνομιλούμε μαζί τους, δεν μας πιστεύουν που τους τα λέμε και νομίζουν πως δεν τους θέλουμε να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως φοβούμαστε μήπως πάρουν μερίδιο από τον "Πλούτο" μας !!! Εδώ φυσικά γελάμε.... 

Άπιστοι Θωμάδες. Πρέπει να μπουν μέσα στην Ε.Ε., να χρηματοδοτηθούν από το ΔΝΤ, να εξαρτηθούν όλοι από τις Τράπεζες, να τους πάρουν τα παραχωρημένα από το Κράτος σπίτια που έχουν, να κοπούν όλες οι ατέλειες και δωρεάν παροχές που συνεχίζουν να έχουν από την σοβιετική εποχή, να πληρώνουν και για την αναπνοή τους, ώστε να την πάθουν για τα καλά και μετά να καταλάβουν τι έκαναν. Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά για όλους. Κρίμα !! 

Κακόμοιρη Ουκρανία, να ήξερες τι σε περιμένει...

Нещасная Украина что они хотят с тобой сделать....

__________________________________
 

Ο Σκοπός Αγιάζει τα μέσα

Δεν υπήρξε μηχανισμός που να μην χρησιμοποιήθηκε για να επιτευχθεί ο σκοπός των Αμερικανο-Ευρωπαίων, που αγιάζει τα μέσα. Χρηματοδοτήθηκαν με εκατομμύρια ευρώ και δολλάρια ακραίες Ναζιστικές οργανώσεις, προκειμένου να ενισχύσουν τον αρρωστημένο εθνικισμό των Δυτικο-Ουκρανών, να εξοπλιστούν και να τρομοκρατήσουν τους Ρωσόφιλους Νοτιοανατολικούς. Δεν πιστεύουμε να νομίζει κανείς πως οι οργανωμένες και με όπλα επιθέσεις, οι καταλήψεις Δημοσίων κτιρίων και οι συλλήψεις ομάδων αστυνομικών διεπράχθησαν από αθώους αντιπολιτευόμενους πολίτες. Αυτοί που σκοτώθηκαν πιθανόν να ήταν οι αθώοι, που δεν ήξεραν να φυλαχθούν.

Για να συγκινήσουν και παρασύρουν την Διεθνή γνώμη, οι Αμερικανοί κυκλοφόρησαν ακόμη και ένα σκηνοθετημένο Video παραγωγής τους, με μία ηθοποιό που υποδύεται κάποια καταπιεσμένη δήθεν Ουκρανίδα. Ο παραγωγός του, ο Larry Diamond, έχει εργαστεί για το Hoover Institution, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, την Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και το National Endowment for Democracy, το οποίο χρηματοδοτείται από το Αμερικανικό Κογκρέσσο.

 Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το Video της προπαγάνδας.

_________________________________


Η απομάκρυνση Γιαννουκόβιτς

Ο Βίκτωρ Γιαννουκόβιτς έπρεπε να απομακρυνθεί από την εξουσία, αλλά με ομαλότερες συνθήκες διότι με την αθέτηση της συμφωνίας εκ μέρους της Αντιπολίτευσης και με την απότομη απομάκρυνσή του, σχεδόν έχει διαλυθεί το Κράτος. Κυκλοφορούν σε όλους τους δρόμους ένοπλες εξτρεμιστικές ομάδες, έχουν τρομοκρατηθεί οι φιλήσυχοι πολίτες και πραγματοποιούνται λεηλασίες παντού.

Πάντως αυτά που φημολογεί η Αντιπολίτευση, ότι ο Γιαννουκόβιτς επεχείρησε να διαφύγει στην Ρωσία και τον σταμάτησαν οι συνοριοφύλακες, είναι προπαγάνδα για εσωτερική κατανάλωση. Ότι ώρα θέλει μπορεί να πάει στην Ρωσία, μέσω της Αυτόνομης Κριμαίας, που συνορεύει με την Ρωσία, η οποία έχει ταχθεί σύσσωμη στο πλευρό του, έχοντας Ρωσικό ως επί το πλείστον πληθυσμό. Η χερσόννησος της Κριμαίας έχει παραχωρηθεί από την Ρωσία στην Ουκρανία με ειδική συνθήκη.

Δυστυχώς για την Ουκρανία, μετά την μεταπολίτευσή της, επικράτησαν οι φατρίες των κάθε λογής μαφιόζων και στα Ανατολικά και στα Δυτικά, που προώθησαν στην εξουσία πιόνια τους και έτσι δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να την κυβερνήσει ένας αληθινός Πατριώτης. Και ο Γιαννουκόβιτς και η Τιμοσένκο είναι σπέρματα μαφιόζων. Σε αντίθεση με την παμπόνηρη Τιμοσένκο, ο Γιαννουκόβιτς διέπεται από αλαζονεία και είναι μειωμένης πνευματικής ικανότητος. Αν ήταν ικανότερος, δεν θα είχε δημιουργηθεί αυτή η κρίση.

Το χειρότερο όλων είναι πως τον Πατριωτισμό τον διεκδικούν οι Δυτικο-Ουκρανοί Ναζιστές, που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από τις Αμερικανικές και Δυτικοευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, παρασύροντας αθώους πολίτες.

Κρίμα για τις αθώες ψυχές, από αυτές που χάθηκαν.

_________________________________
 

Βγήκε η Ιουλία Τιμοσένκο από την φυλακή και έκανε Προεδρική εμφάνιση.


Από την χειρονομία, καταλαβαίνει κανείς το ήθος της γυναίκας
От жеста понимаешь какая мораль у этой женщины

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της: πονηρή, αθυρόστομη και κλέφτρα, χωρίς αναστολές. Για τα χρήματα συμμαχεί και με την Αμερική και με την Ρωσία, ακόμη και με τον διάβολο. Η αποκατάστασή της, είναι χειρότερη ενέργεια, από το να βγάλουμε τον Τσοχατζόπουλο από την φυλακή και με τιμές να τον ανακηρύξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Η Τιμοσένκο, ναι μεν ήταν πολιτική αντίπαλος του ετέρου διεφθαρμένου, Γιαννουκόβιτς, που φρόντισε να δικαστεί, αλλά ο διωγμός της δεν ήταν καθαρά και μόνο πολιτικός, όπως αυτή ισχυρίζεται και την σιγοντάρουν οι επoφθαλμιούσες την μπουκιά της Ουκρανίας, Δυτικές κυβερνήσεις.

Στην φυλακή βρισκόταν διότι απεδείχθη πως έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα και έχει πάρει άπειρες προμήθειες. Στην δίκη της κατέθεσε σαν μάρτυρας κατηγορίας και ο πολιτικά προσκείμενός της, προηγούμενος Πρόεδρος, Βίκτωρ Γιούσενκο.

Δισεκατομμύρια Γκρίβιν η προίκα της
, παρμένη από τον Λαό....
Она создала себе приданое на Украинском народе в миллиарды гривен
.....

_________________________________


Ανοίγει ο δρόμος για το ΝΑΤΟ?

Αν τελικά η Ουκρανία αποσχιστεί από την Ρωσική επιρροή, κατά πάσαν πιθανότητα, η Μόσχα θα έχει να αντιμετωπίσει μία ύψιστη απειλή, που θα είναι οι βάσεις του ΝΑΤΟ στα Νότια σύνορα της Ρωσίας.

Μετά την «πορτοκαλί επανάσταση» που έφερε στην εξουσία τον φιλοαμερικανό Βίκτωρα Γιούσενκο, παρ΄ ότι η Ουκρανία δεν εκλήθη να εισέλθει άμεσα στην Ε.Ε., εφαίνετο πως θα εισέλθει ταχύτερα στο ΝΑΤΟ.

Η πλειοψηφία των κατοίκων ΔΕΝ επιθυμούσαν το ΝΑΤΟ, επειδή οι μνήμες από τον «ψυχρό πόλεμο» μεταξύ Αμερικής -  Σοβιετικής Ένωσης ήταν νωπές, όπως επίσης είναι αποδεδειγμένο πως το ΝΑΤΟ αποτελεί πλέον μια επιθετική στρατιωτικο-πολιτική συμμαχία. Για αυτό και η νέα κυβέρνηση του Γιανουκόβιτς άλλαξε την γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της Χώρας και απέρριψε την είσοδο στην Ευρο-Ατλαντική συμμαχία.

Τώρα όμως, αν τελικά επικρατήσουν οι ξενοκίνητοι Αντιπολιτευόμενοι, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

Πιθανές λοιπόν δραματικές εξελίξεις, "Παγκοσμίως".

________________________________
 

Ο ρόλος του Βλαδίμηρου Πούτιν

Του Πούτιν, κατά ένα τρόπο, του την έφεραν. Δημιούργησαν όλην αυτήν την ιστορία κατά την διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι. Όλες οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και όλες οι επίλεκτες μονάδες στρατού και αστυνομίας έχουν στραμμένη την προσοχή τους για την ασφάλεια των αγώνων και δεν μπορούν να απομακρυνθούν από εκεί, φοβούμενοι τεράστια τρομοκρατικά κτυπήματα.

Πάντως, είμαστε σίγουροι, πως ο Πούτιν δεν πρέπει να έχει πει ακόμη τον τελευταίο λόγο και πως δεν θα περάσει στο ντούκου μια τέτοια σοβαρή υπόθεση, που προφανώς με το να εισέλθει η Δύση μέσα στα πατροπαράδοτα εδάφη της παλαίποτε Ρωσικής Αυτοκρατορίας, όχι μόνο βλάπτει την εθνική ομοιογένεια και ενότητα, αλλά αποτελεί τεράστιο κίνδυνο για τα αμυντικά και οικονομικά συμφέροντα της Ρωσίας.

Δεν νομίζουμε πως τελειώνει κάπου εδώ αυτή η ιστορία. Έπονται σημαντικές εξελίξεις.

 

 

.