ΕΝΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αρχική Σελίδα

 


ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..........

Σε πολλές μείζονος σημασίας εκλογικές Περιφέρειες, φαίνεται πως "σφάζονται" μεταξύ τους υποψήφιοι που προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο.

Παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνουν λίγο πολύ σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μεταξύ τοπικών υποψηφίων, όμως αυτήν την φορά υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος που γίνεται αυτή η εκτροπή από την κομματική γραμμή και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις, με την ευλογία των ιδίων των κομμάτων.

Ξεκινώντας από την διαμάχη Τζιτζικώστα - Ιωαννίδη, βλέπουμε πως ο παλαιο-κομματικός υποψήφιος Ιωαννίδης έχει μεγαλύτερη εκλογική βάση, αλλά κατά πολύ λιγώτερα προσόντα από  από τον αντάρτη Τζιτζικώστα. Δικαιολογημένη λοιπόν η αντίδραση του Τζιτζικώστα, καθαρά, για αξιοκρατικούς λόγους.  Όσο λείπει η αξιοκρατική επιλογή, ποτέ της δεν θα πάει μπροστά αυτή η Χώρα.

Η άλλη διαμάχη, για την υποψηφιότητα του Καρυπίδη έχει διαφορετικό χαρακτήρα, τον ίδιο ακριβώς που έχει η διαμάχη του κομματικού Σπηλιωτόπουλου, με τον αντάρτη Κακλαμάνη. Πιστεύει κανείς πως ο Καρυπίδης έχει έρθει σε ρήξη με τον Τσίπρα? Ή μήπως πιστεύει κανείς πως το δεξί χέρι του Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη, ο Κακλαμάνης έχει έλθει σε ρήξη με τον Πρωθυπουργό? Φυσικά και όχι.

Και ο αντισημίτης Καρυπίδης, αλλά και ο δεξιός Κακλαμάνης αποτελούν αναχώματα στην διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή.  Αυτό όμως έχει και τα ρίσκα του, ειδικά για τους ενοίκους της Συγγρού, γιατί στην Δυτ. Μακεδονία ο Καρυπίδης έχει σίγουρη την εκλογή του, παρά τις αντιδράσεις και απαράδεκτες επεμβάσεις στα εσωτερικά της Χώρας μας εκ μέρους των Ισραηλινών και τους τυχόντες προβληματισμούς του Τσίπρα.

Στην Συγγρού όμως τί γίνεται? Κορώνα - γράμματα το παίζουν στην Νέα Δημοκρατία , γιατί με την διάσπαση των ψήφων, αν τυχόν και βγάλουν πρωτιά την πρώτη Κυριακή ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Σακελλαρίδης και ο Κασιδιάρης, τότε την δεύτερη Κυριακή, θα έχουμε τρελλά γλέντια.

Όμως τόσο μυαλό έχουν, άλλα τόσα κάνουν, γιατί αν είχαν μυαλό και λίγη αξιοπρέπεια και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, δεν θα εξαθλίωναν την Χώρα μας μέχρις εσχάτων και δεν θα γινόντουσαν οι υπάλληλοι του ΔΝΤ και της Μέρκελ, ούτε τα πιόνια και οι νεροκουβαλητές του κάθε μεγαλοκαναλάρχη.

 

Σημείωση: Αν δεν σας αρέσει το Άρθρο, τα παράπονά σας στην Μέρκελ.