ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ

ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΩΝΕΙ

Αρχική Σελίδα

 


ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΑΡΕΙΤΕ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΕΣΤΑ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ...............

Τα μισά τα παίρνει η Εθνική Τράπεζα.  Τα άλλα μισά, οι υπόλοιπες Τράπεζες.

Φυσικά η Χώρα και ο Λαός χρεώνονται και "ευτυχώς" που τα χρήματα τα παίρνουν οι Τράπεζες, για να μας χορηγήσουν Δάνεια, ώστε να μας σώσουν......

Για τα τρία δισεκατομμύρια ευρώ, υπάρχει ήδη επίσημη δέσμευση με την Εθνική Τράπεζα, ενώ οι υπόλοιπες Τράπεζες μοιράζονται τα άλλα τρία δις, κατ΄ αναλογία κεφαλαίων.

Το ανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΘνικής Τραπέζης Αλ. Τουρκολιάς, που μαζί με την Διοίκηση της ΕΤΕ περιοδεύει στην Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, συναντώντας επιχειρηματίες.

Τα περισσότερα από τα 3 δις είπε, θα διατεθούν «για την ανάπτυξη του υγιούς επιχειρείν» και πρόσθεσε πως το «πιστωτικό σύστημα είναι εφεξής σε θέση να στηρίξει μία επενδυτική άνοιξη». Για τα επόμενα έξι χρόνια θα διοχετευθούν στην ελληνική οικονομία συνολικά 35 δισ ευρώ, για την τόνωση της αγοράς και των νοικοκυριών.

Άρα, για μια ακόμη φορά τα χρήματα που δανείζεται η Χώρα, καλούμαστε Εμείς να τα αποπληρώσουμε με τους τόκους τους και αντί να δοθούν σαν επιδότηση σε όλους τους Έλληνες, ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν ορισμένα από τα χρέη τους και να κινηθεί η πεθαμένη αγορά, τα παίρνουν οι Τράπεζες για να μας τα ξαναδανείσουν....

Έξυπνη μηχανή !!! Άλλος οικονομάει παίρνοντας τα δάνεια, άλλοι του τα ξεχρεώνουν και αυτοί που τα ξεχρεώνουν, δανείζονται και από πάνω από αυτόν που πήρε τα δάνεια. Έτσι σώζονται όλοι οι Έλληνες !!!!! Σωστός ο κύριος !!! Σωστό το Κράτος Δικαίου !!!

Αυτή είναι η "σωτήρια" διαχείριση του Κεφαλαιοκρατικού συστήματος της Παγκοσμιοποίησης.

Αααα, και μήν ξεχάσετε,  στις εκλογές ξέρετε ποιους θα ψηφίσετε. Αυτούς που ψηφίζατε 40 χρόνια, δηλαδή αυτούς που καθημερινά μας σώζουν: Τους Τραπεζίτες.

 

Σημείωση: Αν δεν σας αρέσει το Άρθρο, τα παράπονά σας στο ίδρυμα Ροκφέλλερ.