ΚΑΙ ΑΛΛΗ NEA ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ.

Αρχική Σελίδα

 


BILD:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
 

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΛΙΝΤΝΕΡ: ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
 

«Οι Έλληνες είναι πλουσιότεροι από εμάς», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η οποία επανέρχεται, για δεύτερη φορά εντός λίγων ημερών, στη θεωρία περί Γερμανών οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν τους Έλληνες, παρότι οι τελευταίοι είναι πλουσιότεροι από τους ίδιους.

«Είναι επίσημο: η μέση περιουσία των Ελλήνων είναι διπλάσια από ό,τι των Γερμανών. Η κυβέρνηση όμως σχεδιάζει νέα βοήθεια δισεκατομμυρίων». Στο άρθρο επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση παροχής νέας βοήθειας μέχρι 20 δισεκατομμυρίων προς την Ελλάδα, η Γερμανία θα πρέπει να δώσει γύρω στα έξι δισεκατομμύρια.

«Απίστευτο, καθώς: οι Έλληνες είναι διπλά πιο πλούσιοι απ' ό,τι οι Γερμανοί!

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΚΤ για το 2013. Το κάθε ελληνικό νοικοκυριό έχει περιουσία πάνω από 101.900 ευρώ, ενώ αντιστοίχως το κάθε γερμανικό νοικοκυριό φτάνει μόλις τα 52.000 ευρώ.

Ο Αρχηγός των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ, προειδοποιεί να μη δοθούν πρόωρες δεσμεύσεις για παροχή βοήθειας στους Έλληνες και αντ' αυτού «να εξεταστεί γρήγορα το θέμα της εισφοράς 10% επί της αξίας του κάθε ενός περιουσιακού στοιχείου του κάθε Έλληνα, αυτό δηλαδή που έχει προτείνει η Μπούντεσμπανκ».

http://www.bild.de

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!